Præciser din søgning i menuen

AOA Byens Bedste 2016

Hvor i Aarhus går man hen, når man skal afsted hele familien? Hvor ligger byens populæreste gå-i-byen sted? Hvor køber man den bedste takeaway? Og hvor er det allerbedste sted at nyde sin kaffe?

Sammen med jer, Kære Brugere, har vi på AOA igen i år sat os for at finde Byens Bedste i 15 forskellige kategorier.

Se konkurrencebetingelserne her.

Stem på dine favoritter i AOA Byens Bedste konkurrencen og deltag automatisk i konkurrencen om en rejse til Barcelona til en værdi af 14.000 kr. Foto: Kim Haugaard
Byliv | 26/09/16

Stem på din favorit til AOA Byens Bedste 2016

AOA

De nominerede i samtlige årets 15 kategorier i AOA Byens Bedste 2016 er fundet, og det er nu, du skal stemme på din favorit. "Liker" du samtidig FO-Aarhus på Facebook er du med i lodtrækningen om en drømmerejse til Barcelona til en værdi af 14.000 kr.
Nyd en lækker 2-retters menu forud for AOA Byens Bedste Awardshow i Scandinavian Congress Center 9. november. Foto: Iris/Scanpix
Byliv | 04/10/16

Nyd lækker menu før AOA Byens Bedste Awardshow

AOA

Naturligvis skal du med til AOA Byens Bedste Awardshow i Scandinavian Congress Center 9. november. Og kan du forestille dig en bedre måde at indlede årets fedeste fest på end med en lækker 2-retters menu? Nej, vel! Læs om og bestil menuen her.
Læs alt om Byens Bedste konkurrencen 2016 i det flotte Byens Bedste magasin. Foto: Foto fra magasinet
Byliv | 16/08/16

Læs ALT om AOA Byens Bedste 2016

AOA

AOA Byens Bedste er i gang, og flere af jer har allerede tippet os om jeres absolutte favoritter i årets 15 forskellige kategorier. AOA Byens Bedste strækker sig over tre måneder - en periode med masser af spænding, sjov og kollegial kamp til stregen. Læs alt om konkurrencen og få tips til byens fedeste spots i AOA Byens Bedste magasinet.
Oplev bl.a. Rasmus Seebach live til AOA Byens Bedste Awardshow 2016 i Scandinavian Congress Center onsdag aften 9. november. Foto: Jes Larsen/Territorium
Byliv | 04/10/16

Rasmus Seebach til AOA Byens Bedste Awardshow

AOA

Så er billetsalget skudt i gang til AOA Byens Bedste Awardshow 9. november i Scandinavian Congress Center. Her kan du opleve Rasmus Seebach, Wafande, Kris Herman og Lars Hjortshøj live. Køb din billet nu!
Ved AOA Byens Bedste Awardshow 2015 vandt RS28 prisen som »Byens Bedste Kaffebar«. Foto: Kim Haugaard
Byliv | 06/06/16

AOA Byens Bedste 2016 kårer de bedste i Aarhus

aoa.dk

Sammen med århusianerne har AOA siden 2006 kåret de bedste af de bedste i byen i en lang række kategorier. Æren er på spil for de nominerede, mens der for jer brugere er et rejsegavekort på højkant. Læs mere om AOA Byens Bedste konceptet her.
I år skal vi kåre de bedste af de bedste i 15 forskellige kategorier i AOA Byens Bedste 2016 konkurrencen. Foto: aoa.dk
Byliv | 09/06/16

Hele 15 Byens Bedste titler at kæmpe for

aoa.dk

Inden længe lyder startskuddet til AOA Byens Bedste konkurrencen, og i år er der hele 15 fornemme titler i spil. AOA Byens Bedste anno 2016 dækker nemlig over 15 forskellige kategorier. Se dem her.

#aoabyensbedste15
- Se brugernes Instagrambilleder