Præciser din søgning i menuenAOA Byens Bedste 2015

Hvor i Aarhus går man hen, når man skal afsted hele familien? Hvor ligger byens populæreste gå-i-byen sted? Hvor køber man den bedste takeaway? Og hvor er det allerbedste sted at nyde sin kaffe?

Sammen med jer, Kære Brugere, har vi på AOA igen i år sat os for at finde Byens Bedste i 17 forskellige kategorier.

Fra 17. august til 20. september modtog vi et hav af tips fra jer, og det var med afsæt i dem årets jury satte sig sammen 23. september for at finde de fem nominerede i hver af årets 17 kategorier.

28. september offentliggjorde vi navnene på de nominerede i årets første otte kategorier. 12. oktober løftede vi sløret for navnene på de nominerede i årets sidste ni kategorier.

Afstemningen - både på web og på sms - til dette års AOA Byens Bedste sluttede 9. november kl. 12.

Byens Bedste konkurrencen kulminerede med et stort awardshow i Scandinavian Congress Center onsdag aften 11. november, hvor vinderne i årets 17 kategorier blev kåret og - ikke mindst - hyldet!

Se konkurrencebetingelserne her.

AOA ønsker alle vinderne af AOA Byens Bedste 2015 et stort TILLYKKE!

S.T. Valentin i Guldsmedgade løb med prisen »Byens Bedste Shoppingsted til ham« ved AOA Byens Bedste Awardshow '15 i Scandinavian Congress Center. Foto: Kim Haugaard
Byliv | 12/11/15

AOA Byens Bedste 2015: Her er vinderne

AOA

Der var jubelhyl, piften og bragende klapsalver, da de 17 vindere af AOA Byens Bedste 2015 blev kåret ved et feststemt og sprudlende awardshow onsdag aften 11 november. Se stemmeresultaterne og mød de stolte vindere her.
Rød løber og festreportage fra kåring af Byens Bedste i Scandinavian Center. Foto: Kim Haugaard Foto: Kim Haugaard
Byliv | 11/11/15

Feststemning til AOA Byens Bedste Awardshow 2015

aoa.dk

Scandinavian Congress Center dannede onsdag aften 11. november rammen om det årlige AOA Byens Bedste Awardshow. Det blev et brag af en fest med kendisser, rød løber, prisregn og livemusik.
ccc Foto: Flemming Krogh
Byliv | 11/11/15

Del 1: Mød vinderne af AOA Byens Bedste 2015

aoa.dk

AOA Byens Bedste Awardshow 2015 fik taget på Scandinavian Congress Center til at løfte sig og fra start til slut var fest og højt humør på programmet. Ikke mindst hos vinderne i aftenens første ni kategorier.
Rød løber og festreportage fra kåring af Byens Bedste i Scandinavian Center Foto: Kim Haugaard
Byliv | 11/11/15

Del 2: Mød vinderne af AOA Byens Bedste 2015

aoa.dk

Der var fede puchlines og festlige musikindslag på programmet til AOA Byens Bedste Awardshow 2015. Og selvfølgelig en række priser til glade og overraskede vindere af de eftertragtede Byens Bedste titler.
Dj og producer Kato går på scenen til AOA Byens Bedste Awardshow 2015 for at overrække tre af aftenens fornemme priser. Foto: Ikke oplyst
Byliv | 11/11/15

Mød Byens Bedste pris-overrækkere anno 2015

AOA

Der skal overrækkes et hav af ærefulde priser til AOA Byens Bedste Awardshow i Scandinavian Congress Center 11. november. Til det har vi en række kendte århusianske personligheder. Mød dem her.

#aoabyensbedste15
- Se brugernes Instagrambilleder