Præciser din søgning i menuen
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 21/03/10

Bliv aktiehaj og scor en tur til New York

  • Et rejsegavekort på 20.000 kroner til New York plus 25.000 kroner i lommepenge er blandt de risici, spillerne i Århus Stiftstidendes og Sydbanks aktiespil udsætter sig selv for. Foto: Ikke oplystEt rejsegavekort på 20.000 kroner til New York plus 25.000 kroner i lommepenge er blandt de risici, spillerne i Århus Stiftstidendes og Sydbanks aktiespil udsætter sig selv for.
Sats uden risiko i Stiftens og Sydbanks store aktiespil. Præmier for 100.000 kroner.

Hvem kunne ikke tænke sig at satse sin formue på aktier - helt uden risiko. Dog med »risiko« for at vinde en tur til New York med alt betalt og en masse andre præmier.

Chancen er der nu. For en flad hundredekroneseddel kan du deltage i Århus Stiftstidendes og Sydbanks aktiespil med flotte præmier.

Tilmeldingen åbner mandag 22. marts på stiften.dk/aktiespil.

Prøv dig selv af som aktieinvestor i spilleperioden, der starter 6. april. Sydbank Investeringscenter i Århus håndterer onlinespillet, mens du støtter en god sag med din tilmelding.

20 kroner fra hver tilmelding går til børneafdelingen på Skejby Sygehus.

Onlinespillet foregår nøjagtig som i den virkelige verden. Du køber og sælger aktier som i virkeligheden så ofte som du har lyst - indenfor Børsens åbningstid, forstås.

Du får en million foræret som spillesum, når du tilmelder dig, og så gælder det ellers om at være den bedste i kapløbet om at få investeringen til at akkumulere. De mest dygtige - nogle vil sige heldige - har muligheden for at vinde fornemme præmier.

En rejsegavekort til New York til en værdi af 20.000 kroner plus 25.000 kroner i lommepenge gør det ud for førstepræmien, mens andenpladsen honoreres med en 40 tommer stor Sony 3D fladskærm. Se alle præmier i faktaboksen. Præmierne runder flere end 100.000 kroner.

Tilmeldning kan ske frem til 18. april, mens spillet fortsætter seks uger frem til 21. maj, når der slås en streg i aktiesandet - og vinderne skal findes.

Vi vil løbende i Århus Stiftstidende og på stiften.dk fortælle, hvordan det går med vindere og de knap så heldige i aktiespillet.

Aktiespillet er for en god måde at prøve kræfter med virkelighedens verden, hvis de overvejer selv at kaste sig over aktiemarkedet for sparepenge. Så bare kom i sving.

Men husk, at risikoen for at vinde store præmier er til stede.

Klik ind på stiften.dk/aktiespil og spil med om de store præmier!

Læs også: Ny natklub snart klar på havnen

Læs også: Det hemmelige hotel fylder ti år

Læs også: Kvinden der stak sine egne

Læs også: Vind vilde præmier med aoa.dk

Følg aOa.dk på Facebook

Comments

Skriv en kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.