Præciser din søgning i menuen
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 27/10/10

H&M's Cos tilbyder god stil til århusianerne

  • Foto: Pr-foto Foto: Pr-foto
Torsdag 28. oktober åbner butikken Cos i Århus, nærmere betegnet på Store Torv. Det er kun nummer to butik i hele landet med linjen, der af nogle betegnes som »den pæne« linje fra Hennes & Mauritz.

Cos er ganske rigtigt ejet af den svenske tøjgigant og starter prismæssigt der, hvor H&M slutter.

»Cos er et fire år gammelt mærke, som er til både herre, damer og lidt til børn i alderen to til seks år. Det er et mærke, som handler mere om stil og tidløshed end om hurtige trends. Vi kikker selvfølgelig efter, hvad der er oppe i tiden, men vælger til og fra. Vi er både små og store forstået på den måde, at vi er små, fordi vi er ejet af H&M-koncernen og kun er en lille del dér, men store fordi vi er repræsenteret i mange lande, bla. England, Frankrig, Tyskland og Spanien,« fortæller Rebekka Bay, creative director, Cos.

Cos deles op i fire kategorier: Casual City, som er det pæne arbejdstøj. Classic, der omfatter den mere skræddersyede linje uden at være konservativ. Partylinjen siger sig selv - så er der fest i gaden -til alt lige fra barnedåb til koncerter, mens Leisure signalerer weekend og afslapning.

»Vores idé er, at det skal være den bedst mulige kvalitet til den bedst mulige pris. Vi går meget op i kvalitet og produktionen - hvordan føles foret og hvordan ser sømmen ud,« siger Rebekka Bay.

Læs også: Eksklusiv H&M i Clemensborg

Læs også: 'Day Birger et Mikkelsen-butik' kommer fra New York til Århus

Læs også:
Paul Frank åbner i Bruuns Galleri

Læs også: Mobil-butik med et strejf af New York

Følg aOa.dk på Facebook

Comments

Skriv en kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.