Præciser din søgning i menuen
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 27/04/10

Se din by fra oven

  • Lørdag er der mulighed for en helikoptertur over Århus. Pris: 525 kr. per person. Foto: Ikke oplystLørdag er der mulighed for en helikoptertur over Århus. Pris: 525 kr. per person.
Se din by fra oven. Snart kan du flyve helikopter sightseeing fra Århus Havn.

Mens debatten om, hvor vidt Århus skal have en helikopterrute til hovedstaden, flyver af sted, får århusianerne chancen for at se deres by fra oven fra det lille transportmiddel med rotorblade.

Firmaet Danish Fly sender nu en helikopter af mærket Robinson 44 til Århus. Den får base på Oceanvej på Århus Havn. Herfra flyves der på bestilling ture efter eget ønske. Piloten kommer også med forslag til ruter over Århus.

Firmaet tilbyder særligt billige ture på lørdage til 525 kr. per person for en 15 minutters flyvetur. På andre dage koster det 100 kr. i minuttet, dog min. 2250 kr. for en fyldt helikopter med plads til tre gæster.

Lørdag den 1. maj er helikopteren udlejet til privat selskab, så de egentlige flyveture starter fra søndag 2. maj. Man skal reservere plads på forhånd, det kan gøres på tlf. 51234444.

Så trænger du til luft under vingerne, er Århus Havn pletten, du skal være på - med sparekroner på lommen og højdeskrækken fortrængt.

Læs også: Solskin på 6450 kvindeben

Læs også: Gratis golf hos Aarhus Golf Club

Læs også: Her kan du nyde forårssolen

Læs også:
Vind billetter til VM i latin showdance

Følg aOa.dk på Facebook

Comments

Skriv en kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.