Præciser din søgning i menuen
Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 17/07/14

Hærværk

Hærværk

Frederiks Allé 105
8000 Århus C

Åbningstider

Onsdag-Lørdag: kl. 17.30-luk.

Kontakt

50 51 26 51
 

Køkkentype

Dansk

Måltider

Middag

Atmosfære

Nye steder

Trendy

  • Foto: Scanpix/Iris. Foto: Ikke oplystFoto: Scanpix/Iris. Foto:
På Aarhus-restauranten Hærværk er de friske råvarer omdrejningspunktet. I stedet for at diktere hvilke råvarer der partout skal bruges til middagen, lader kokkene råvarerne bestemme menuen.

”Vi vil gøre op med den traditionelle opfattelse af at gå på restaurant med hvide duge og tjenere, der trækker stolen ud. Vi vil fokusere på de bedste råvarer, der i sæson lige nu,” fortæller restaurantchef, Michael Christensen, som tidligere har været på Frederikshøj og Molskroen.

Konceptet er enkelt: Der er én menu, og den koster 350 kroner; men du kan ikke se den nogen steder, for den vil ændre sig fra dag til dag, afhængigt af råvareudbuddet.

Frugt og grønt kommer fra et lille landbrug i Solbjerg syd for Aarhus, mens kødet fra fritgående dyr kommer fra Slagter Kruse på Mols. Mellemleddene er sparet væk, så gæsterne kan få lokale kvalitetsråvarer til samme pris som storindkøbt kød og grønt fra den anden side af Jorden.

Restauranten vil tilbage til det simple køkken, hvor råvarerne tilberedes så lidt som muligt, og gæsterne vil kunne følge kokkenes arbejde ved det store anretterbord i restauranten. Vinkortet bliver præget af de vine, som Hærværk-folkene selv holder af at drikke, hvilket vil sige hovedsagligt økologiske, biodynamiske og naturlige vine, som er fremstillet med samme respekt for naturen som restaurantens øvrige råvarer.

Hærværk, Frederiks Allé 105, 8000 Aarhus C.

Hjælp os med at holde aOa opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Følg aOa.dk på Facebook

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register