Præciser din søgning i menuen
 

Specificer søgning

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Der er franske fornemmelser i Latinerkvarteret. Foto: Scanpix/Iris Foto: Ikke oplyst
Shopping | 28/09/15

Guide: På slentretur i Latinerkvarteret

Latinerkvarteret bliver ofte kaldt Aarhus' Paris - og det med god grund. De små, kringlede gader er fyldt med fine forretninger, der byder på noget for både designsnobben, musikfanatikeren og madentusiasten.
Foto: Ikke oplyst
Shopping | 07/07/16

Guide: AOA anmelder byens skønhedsklinikker

Er du til massage, ansigtsmaske eller radiofrekvens-behandling? AOA's anmeldere har testet Aarhus' skønhedsklinikker og guider dig her.
Forkæl smagsløgene med en gratis oplevelse. Foto: PR Foto: Ikke oplyst
Shopping | 20/09/16

Smag på alt i Bilka

Smag på alt-arrangement i Bilka

Bilka har et af Danmarks største varesortimenter, og derfor inviteres kunderne 6. oktober til gratis »Varesafari« i alle hypermarkeder.
Fra fredag 7. oktober kan man i North of Eden i Guldsmedgade prøve og købe tøjet fra netbutikken Dress the Bird.  Foto: Dressthebird Foto: Ikke oplyst
Shopping | 28/09/16

Pop-up shop med kjoler i 50'er-snit

Popup-butik med kjoler fra svundne tider

Fra 7. til 15. oktober kan du købe fine kjoler i 50'er-snit, cardigans, sko, tasker og meget andet fra "Dress the bird", når webshoppen holder pop-up shop i North of Edens lokaler i Guldsmedegade.
Brian Mogensen har en stor passion for jeans - især sjældne, udvalgte mærker. Han sælger særlige vævninger  og kan fremvise et par af verdens tungeste jeans i sit 500 år gamle bindingsværkshus. Det har han indrettet på sin helt egen facon med møbler, han selv har bygget. Fotos: Kim Haugaard Foto: Ikke oplyst
Shopping | 21/09/16

Ugens Butik: Blue Caviar

AOA

Den nyåbnede herretøjsbutik Blue Caviar byder på originale mærker fra Japan og USA og tøj i work wear-stil.
Musikhuset lægger hus til det populære marked. Foto: Flagstang Markeder Foto: Ikke oplyst
Shopping | 12/09/16

Loppeshopping i Musikhuset

Flagstang Markeder

Søndag 9. oktober indtager Flagstang Markeder endnu engang Musikhusets foyer. Her kan du finde masser af nyt til garderoben til en billig penge.
Klæd børnene på i smart tøj. Foto: Scanpix/Iris Foto: Ikke oplyst
Shopping | 19/09/16

Lagersalg til de små

Danefæ lagersalg

Opdaterer børnenes garderober med tøj fra Danefæ, Dyr, Bifrost og Danefæ København, når der er lagersalg i Malling 4.-6. november.
Nyt og gammelt mikses i ?A Room Above. Retrofund og anderledes design. ?Charlotte Holm Schau på ?billedet i midten har designet hylderne , der er beklædt med naturmaterialet linoleum. De fås i en række farver og to størrelser, så man kan bygge sin personlige udgave af en reol. ?Flere af hylderne til venstre har forskellige farver på de to sider. De hænger enten i kernelæderstropper eller 1960-agtige metalbøljer. Fotos: Axel Schütt Foto: Ikke oplyst
Shopping | 14/09/16

Ugens Butik: A Room Above

aoa.dk

A Room Above sælger 1. klasses genbrug og eget interiørdesign af kvalitetsmaterialer og produceret i Danmark.
Spar op til 80% på mærketøj. Foto: Scanpix/Iris Foto: Ikke oplyst
Shopping | 19/09/16

Massevis af mærkevarer

The Vintage Club

Få mere en halv pris på massevis af mærkevarer, når lagersalget The Vintage Club fylder Ridehuset med mærketøj i weekenden 19.-20. november.
Chanya Malee har lært at massere i Thailand. Hun giver kunderne hele tre slags massage i samme behandling for at komme hele vejen rundt. Foto: Kim Haugaard Foto: Ikke oplyst
Shopping | 07/09/16

Ugens Butik: Aarhus Thai Wellness

AOA

Man kan finde fred og ro, fiskespa og forskellige massager i byens nye wellness-klinik, Aarhus Thai Wellness. Den tilbyder tre slags massage i én og samme behandling.
Nordic Wax Company tilbyder ikke kun voks- men også neglebehandlinger. Dem står Dennis Wagner for. Han kan på bare 30 minutter ordne neglene og friske dem op med en gang shellac, der holder i op til tre uger og fåes i 100 farver. Fotos: Flemming Krogh Foto: Ikke oplyst
Shopping | 01/09/16

Ugens Butik: Nordic Wax

AOA

Lange ventelister til en voksbehandling fik folkene bag Nordic Wax i Skt. Clemens Stræde til at åbne et sted uden tidsbestilling.