Præciser din søgning i menuen
 

Specificer søgning

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Der er franske fornemmelser i Latinerkvarteret. Foto: Scanpix/Iris Foto: Ikke oplyst
Shopping | 28/09/15

Guide: På slentretur i Latinerkvarteret

Latinerkvarteret bliver ofte kaldt Aarhus' Paris - og det med god grund. De små, kringlede gader er fyldt med fine forretninger, der byder på noget for både designsnobben, musikfanatikeren og madentusiasten.
Foto: Ikke oplyst
Shopping | 07/07/16

Guide: AOA anmelder byens skønhedsklinikker

Er du til massage, ansigtsmaske eller radiofrekvens-behandling? AOA's anmeldere har testet Aarhus' skønhedsklinikker og guider dig her.
Direktør Daniel Brix Hesselager. Foto Rains Foto: Ikke oplyst
Shopping | 29/06/16

Ugens Butik: Rains

AOA

Det århusianske firma har formået at gøre noget så hverdagskedeligt som regntøj til et stilsikkert indslag i en moderigtig garderobe. Rains er flere gange hædret for evnen til at etablere og drive en god forretning og har netop åbnet en konceptbutik centralt i byen.
Bag det nye denimhus står to erfarne personer fra den danske tekstilbranche, tilsammen med mere end 30 års erfaring, der begge er meget passionerede omkring denim. Foto: PR-foto
Shopping | 21/07/16

Blåt nyt til århusianerne

Blue Caviar åbner

Det nye denimhus, Blue Caviar, åbner i Vestergade 30. juli med champagne, kaviar og snacks, så kig forbi og se de blå nyheder.
De italienske Orgnic Way-produkter leveres i økologisk eller genbrugsemballage. Øverst er det det ambre-farvede flasker, der holder UV-stråler ude. Foto: Ikke oplyst
Shopping | 29/06/16

Organic Way er grøn og økologisk

AOA

Den nye øko-frisør, Organic Way, i Bruunsgade har verdens mest grønne produkter, massagestole og hovedbundsmassage som faste elementer.
Kom til fashionloppemarked på Godsbanen 7. august. Foto: Scanpix/Iris.
Shopping | 27/06/16

Kvinde shopping på Godsbanen

Tradono market Godsbanen

Godsbanen slår 7. august dørene op til fashionloppemarkedet Tradono.
Den lille men helt særlige smykkebutik Hirsch Jewellery har smykker af rå diamanter, ægte metaller, sort træ og kulstof. De er som naturen helt ærlige, ind imellem underspillede og med en lang holdbarhed. Indretningen af butikken spiller sammen med smykkerne. Montrene og belysningen er håndlavede af retrofund. Foto: Ikke oplyst
Shopping | 22/06/16

Ugens Butik: Hirsch Jewellery

AOA

Smykkebutikken er byens absolut mindste. Det gør herlighedsværdien større. Og der er plads nok til håndtegnede smykker af ædle metaller, træ og kulstof sammen med rå diamanter.
Loud Kids Copenhagen (LKC) har åbnet butik med designertøj til børn i Frederiksgade i Aarhus. Foto: Facebook
Shopping | 22/06/16

Eksklusivt børnetøj i ny butik

AOA

Loud Kids Copenhagen er en ny butik med eksklusivt designertøj til babyer, børn og unge, som er åbnet i Frederiksgade.
Christina Erbs viser en af de mange bodystockings frem i det hyggelige skrowroom. Foto: Kim Haugaard Foto: Ikke oplyst
Shopping | 22/06/16

Erbs Danmark: Et brand i konstant udvikling

AOA

Erbs Denmark har siden 2011 været fast leverandør i alt fra tasker og smykker til lingeri og bikinier til danske kvinder. Medstifter Christina Erbs fortæller om at være forelsket i Aarhus og om at have et brand i konstant udvikling.
Markedet Øboderne får 100 boder og koncertplads og kommer til at ligge bag Bestsellers store hovedsæde på Aarhus Havn. Foto: PR-foto
Shopping | 22/06/16

Nyt kæmpemarked på havnen

Øboderne

Øboderne er navnet på Aarhus nye rekreative område med markedspladser, scener, udstillinger og en lang række kunstinstallationer. Markedet er åbent hver weekend i sommerperioden.
Piben peger på Lakor - det humoristiske og selvironiske design inspireret af sne-, surfer- og skater-folket. Fra venstre butikschef Rasmus Matthiessen, salgschef Jeppe Jensen og designer Lasse Kornum. Foto: Ikke oplyst
Shopping | 15/06/16

Ugens Butik: Lakor

AOA

En farveblind designer og en ordblind butikschef er nogle af de surfer-drenge, der har skabt det humoristiske mærke og en butik i Latinerkvarteret: Lakor. Her kan man få kolde øl, lakridspiber, sørøverhistorier, retrointeriør, surfer-, sne- og skater-tøj.
1
Markedet Øboderne får 100 boder og koncertplads og kommer til at ligge bag Bestsellers store hovedsæde på Aarhus Havn. Foto: PR-foto
Shopping

Nyt kæmpemarked på havnen

Øboderne er navnet på Aarhus nye rekreative område med markedspladser, scener, udstillinger og en lang række kunstinstallationer. Markedet er åbent hver weekend i sommerperioden.