Præciser din søgning i menuen
 

Specificer søgning

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Foto: Ikke oplyst
Shopping | 01/04/11

Guide: Gør et bogkup i Aarhus

aoa.dk

Nyder du synet af de mangefarvede bogrygge i reolen hjemme i stuen? Er du bogsamler, eller elsker du bare god godnatlæsning, så byder Aarhus på en række antikvarhandlere med bøger som speciale. aOa.dk guider dig til gode bogkøb.
Foto: Ikke oplyst
Shopping | 02/06/11

Blog: Sådan får du Mad Men stilen

AOA

Er du vild med Joan og Bettys look i den amerikanske tv-serie Mad Men. aOa.dk's shoppingblogger Maria Schiønning guider dig til looket i Aarhus.
Få tips til krop, gane og omgivelser i Scandinavian Center 7.-8. februar. Foto: Pressefoto Foto: Ikke oplyst
Shopping | 12/01/15

Få inspiration til boligen og livsstilen

Bolig-Mad-Design

Scandinavian Center lægger 7.-8. februar hus til messen »Bolig-Mad-Design«, hvor 160 udstillere fremviser lækkerier til boligen, ganen og ikke mindst velvære til både manden og kvinden.
Der sørges for, at de mange smykker tager sig flot ud i forretningen. Foto: Axel Schütt. Foto: Ikke oplyst
Shopping | 14/01/15

Ugens Butik: Julie Sandlau Bruuns Galleri

aoa.dk

Julie Sandlaus nye butik i Bruuns Galleri er mærkets største og er indrettet i lyse, indbydende omgivelser.
IT-tekniker Chris gade i gang med at fikse en bærbar computer i værkstedet. Foto: Axel Schütt. Foto: Ikke oplyst
Shopping | 07/01/15

Ugens Butik: Brugtecomputere.dk

aoa.dk

Aarhus’ nyeste forhandler og reparatør af brugte computere og IT-tilbehør ligger på hjørnet af Nørregade og Paradisgade. Det er den landsdækkende kæde Brugtecomputere.dk, der åbner en afdeling i byen.
Hvis du ikke var sliksulten i forvejen, så bliver du det. Foto: Scanpix/Iris Foto: Ikke oplyst
Shopping | 12/12/14

Guide: Mix dit slik i Aarhus

Chokolade, lakrids, vingummi, surt slik, sødt slik, knasende slik... Løber tænderne i vand? Mulighederne er mange, når det gælder de søde godter, og så er det godt, du helt selv kan vælge, hvad der skal i posen. AOA har samlet nogle af byens bedste slikudbydere i en guide. Tjek den ud og vælg så det sted, der har lige præcis dit favoritslik.
Butikschef Niels Pedersen har mange skjorter at holde styr på. De fleste er klassiske, men enkelte har et mere alternativt og progressivt design. Foto: Kim Haugaard Foto: Ikke oplyst
Shopping | 17/12/14

Ugens Butik: Stenströms

aoa.dk

Svensk-ejede Stenströms sælger skjorter med forskellige pasformer. Men der findes også andre produkter i butikkens sortiment.
På en tur rundt i den lille butik finder man alt fra små håndlavede træ-smykker og ikoniske franske »Nicolle chair« design-stole til deciderede kunstværker. Pressebillede Foto: Ikke oplyst
Shopping | 17/12/14

Ny boligbutik med kant

aoa.dk

Frederiks Allé er blevet en ny boligbutik rigere. Hos Smeltt finder du kontraster og mange forskellige og unikke produkter.
Foto: Ikke oplyst
Shopping | 10/12/14

Ugens Butik: Stiftens Caramella e Gelato

aoa.dk

I Stiftens Caramella e Gelato kan man få 340 forskellige slags slik. Til for- året byder den ombyggede og nyrenoverede butik desuden på autentisk italiensk is.
Er du også en af os, der elsker chokolade? I alle tænkelige varianter? Så klik dig igennem AOA's guide og se, hvor i Aarhus du kan købe lækker chokolade af allerhøjeste kvalitet. Foto: Iris/Scanpix
Shopping | 04/12/14

Guide: Banker dit hjerte for chokolade?

Chokolade. Mørk, lys eller hvid. Massiv eller med fyld af marcipan, trøffel, nougat eller likør. Chokoladen findes i mange varianter, og hver især har vi vores favoritter, men fælles for os alle er, at vores hjerter banker for chokolade. AOA guider dig her til fem steder i Aarhus, hvor du finder chokoladefristelser af allerhøjeste kvalitet - til en du holder af eller til at stille din søde tand.
I den nye konceptbutik kan man både se Minimums egne mærker samt eksterne brands. Pressebillede Foto: Ikke oplyst
Shopping | 25/11/14

Ny Minimum konceptbutik på Strøget

Minimum åbner på Strøget

Minimum har slået dørene op til en spritny konceptbutik på Søndergade i centrum af Aarhus. Butikken danner rammerne for et nyt detailkoncept, der fletter mad, kunst og mode.
1
Mange af byens restauranter tilbyder store madoplevelser til små penge. AOA bringer dig et udvalg af de gode tilbud. Foto: Scanpix/Iris
Restaurant og café

Guide: Store restaurantoplevelser til små penge

"Alle skal have råd til at spise godt". Det kunne man fristes til at sige, når man ser de menuer, som nogle af byens bedste restauranter tilbyder til små penge. AOA guider dig her til store restaurantoplevelser til priser, hvor de fleste kan være med.