Præciser din søgning i menuen
 

Specificer søgning

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Der er franske fornemmelser i Latinerkvarteret. Foto: Scanpix/Iris Foto: Ikke oplyst
Shopping | 28/09/15

Guide: På slentretur i Latinerkvarteret

Latinerkvarteret bliver ofte kaldt Aarhus' Paris - og det med god grund. De små, kringlede gader er fyldt med fine forretninger, der byder på noget for både designsnobben, musikfanatikeren og madentusiasten.
Foto: Ikke oplyst
Shopping | 16/11/14

Guide: AOA anmelder byens skønhedsklinikker

Er du til massage, ansigtsmaske eller radiofrekvens-behandling? aoa.dk's anmeldere har testet Aarhus' skønhedsklinikker og guider dig her.
Camilla Jensen er butiksbestyrer hos Summerbird i Volden og ved stort set alt om kakobønner, ristninger og de rene råvarer. Foto: Axel Schütt Foto: Ikke oplyst
Shopping | 18/05/16

Chokoladesmagning hos Summerbird

AOA

Som noget nyt inviterer det økologiske og kvalitetsbevidste firma Summerbird indenfor til en aften med historien om og smagsprøver på den lækre chokolade.
Det århusianske tøjfirma Rains er klar med første konceptbutik i ?Danmark til juni, når ny tøjbutik åbner på Klostertorvet i Aarhus. ?Pressefoto. Foto: Ikke oplyst
Shopping | 09/05/16

Rains åbner butik på Klostertorvet

AOA

Det populære, århusianske modefirma Rains åbner sin første butik i Aarhus. Butikken, der kommer til at forhandle kvalitetsregntøj og -tasker, får adresse på Klostertorvet og slår dørene op 3. juni.
Foto: Flemming Krogh Foto: Ikke oplyst
Shopping | 18/05/16

Ugens Butik: Fuhrhome

AOA

Fuhrhome i Vestergade sælger borde lavet af brugte jernbanesveller, tæpper syet af cowboybukser og lamper sat sammen af bremseskiver og vandrør – alt sammen fra Indien. Ikke to items er ens.
Fyld poserne til Erbs lagersalg. Foto: Scanpix/Iris
Shopping | 13/05/16

Lagersalg af lækre accessories

Erbs Denmark Lagersalg

Det århusianske modemærke Erbs holder lagersalg og sælger ud af tidligere kollektioners smarte accessories 2.-4. juni.
Morten Sandberg slår sin markise ud og sætter cyklerne op i et medbragt stativ. Så er han klar til at arbejde i det fri.  Den tidligere TDC-kabelvogn er indrettet som et lille men effektivt værksted, hvor der lige er plads til en cykel, værktøjet, reservedele og en kaffemaskine. Foto: Ikke oplyst
Shopping | 11/05/16

Ugens Butik: En rullende cykelsmed

AOA

Hvis man ringer til Det Mobile Cykelværksted, får man besøg indenfor 24 timer. Det skal være nemt og hurtigt for cyklisterne.
Der er både genbrugslopper og forfriskninger til salg på loppemarkedet. Foto: Kim Haugaard/Scanpix
Shopping | 24/05/16

Genbrugslopper på internatet

Loppemarked på Dyreinternatet

Kom til loppemarked og sig samtidig hej til internatets dyr 12. juni.
Markedet Øboderne får 100 boder og koncertplads og kommer til at ligge bag Bestsellers store hovedsæde på Aarhus Havn. Foto: PR-foto
Shopping | 11/05/16

Nyt kæmpemarked på havnen

Øboderne

Øboderne er navnet på Aarhus nye rekreative område med markedspladser, scener, udstillinger og en lang række kunstinstallationer. Hele herligheden åbner 23. juni. Markedet er åbent hver weekend i sommerperioden.
Museums Kopi Smykker har fundet sig til rette i Skt. Clemens Stræde og vil gerne være en del af strøglivet. Med hvert museumssmykke følger en folder, der fortæller historien om, hvor  og hvornår smykket er fundet, hvilken betydning det har , og eventuelt hvad det symboliserer. Foto: Ikke oplyst
Shopping | 09/05/16

Ugens Butik: Museums Kopi Smykker

AOA

Museums Kopi Smykker er flyttet fra Kannikegade til Skt. Clemens Stræde med de historiske smykker, som blandt andet er fra vikingetiden.
Deichmann fikser farve, stil og størrelse med det nye udbringningskoncept »Right Size Delivery«. Pressebillede Foto: Ikke oplyst
Shopping | 21/04/16

Skoudbringning fra Deichmann

aoa.dk

Hvem har ikke prøvet at stå i butikken og forelske sig i et par sko, som desværre er udsolgt i den rette størrelse - og hvornår kommer man lige forbi butikken igen? Deichmann i Bruuns Galleri tilbyder nu derfor at levere skoen hos kunden i det nye koncept »Right Size Delivery«.
1
Foto: PR-foto
Restaurant og café

Ny vin- og tapasbar åbner ved åen

En kælder med tapas, god vin og bobler samt hyggelig musik. En cocktail til at slutte middagen af på i stueetagen med fabelagtig udsigt over åen, og muligvis en lille fest, inden man vender snuden hjem igen. Det er, hvad du får, på Stechers.