Præciser din søgning i menuen
Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 26/11/09

Hunkemöller

Hunkemöller

Søndergade 2
8000 Århus C

Kontakt

86139030
 

Butikstype

Dametøj og -sko

  • Foto: Pr-foto Foto: Pr-foto
Butikken Hunkemöller ligger placeret på Strøget i Århus med fristende vinduer lige ud til den befærdede gågade.

Med en smuk brise af fantastiske designs og smukke farver, bringer undertøjsproducenten Hunkemöller os ind i de kolde vintermåneder med romantisk og forførende lingeri og homewear.

Farverne er mættede og dybe og spænder fra mystisk indigoblå over antik rosa til sexet rød og sort. Pink, lilla og koral nuancer er brugt alene, eller som stilfuld kontrast til en anden farve.

Kvaliteterne er bløde og feminine, mønstrene er enkle og stilistiske og tilbehøret i form af f.eks. strømpebånd og blondehandsker sætter prikken over i'et inderst inde.

Der er noget for enhver smag i den store, lyse butik på Strøget - det eneste der er svært er at vælge. Heldigvis er personalet  hos hunkemöller kvalificeret til at hjælpe med at finde både den rigtige størrelse og det rigtige snit -  og de gør det med et smil.

Hjælp os med at holde aOa opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Følg aOa.dk på Facebook

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register