Præciser din søgning i menuen
Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 10/10/13

Slikkepinden

Slikkepinden

Ryesgade 4
8000 Århus C

Åbningstider

Alle dage kl. 10.00 til 22.00.
 
  • Stil din sukkertrang i Slikkepinden i Ryesgade. Foto: Lars Lindstrøm Foto: Ikke oplystStil din sukkertrang i Slikkepinden i Ryesgade. Foto: Lars Lindstrøm Foto:
(Lukket frem til og med 30. januar grundet renovering) Hos Slikkepinden i Ryesgade 4 finder du 700 forkellige slikvarianter, is og sodavand. Så melder sukkertrangen sig, er Slikkepinden stedet at gå hen.

Aarhus har fået en spritny slikbutik, som er propfyldt af lækkerier, som passer perfekt til børnefødselsdagen, biografturen eller snolderskålen på sofabordet. Navnet er Slikkepinden og adressen Ryesgade 4.

Hos Slikkepinden er varianterne mange - ja, faktisk hele 700. Her finder du både det sure, det søde, det stærke og det milde slik. Slikkepinden forhandler desuden sukkerfrit slik og slik uden gelatine og kunstige farvestoffer. Slikkepinden byder også på is og sodavand.

Hos Slikkepinden kan du få stillet din sukkertrang, hvad end du er i chokolade-, lakrids-, vingummi- eller karamelhumør. Og der er nok til alle!

Slikkepinden, Ryesgade 4, 8000 Aarhus C.

Hjælp os med at holde aOa opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Følg aOa.dk på Facebook

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

AOK E-avis